De eetclub


Het boek De Eetclub wordt bevolkt met Thuisblijfmoeders en Wahms. Hoewel Saskia Noort hier niet de nadruk oplegt biedt het boek daardoor een herkenbare blik in het leven van vrouwen die moeder zijn. De Eetclub is een spannende psychologische thriller, met een moord en verrassende, bevredigende ontknoping.

Als je van de boeken van Amerikaanse schrijfster Joy Fielding houdt vind je dit boek ook vast leuk. Ik heb het boek uit de bibliotheek gehaald, en moest maar liefst 2 maanden wachten voor het eindelijk beschikbaar was, en toen had ik het binnen 2 dagen uit omdat het zo spannend was. Toen ik het uit had heb ik onmiddelijk Saskia Noorts eerste boek Terug naar de Kust gereserveerd. En ook dat is spannend met verrassende ontknoping. Eindelijk een Nederlandse schrijfster met herkenbare, goed leesbare boeken!

Officiële beschrijving:

Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wodka leeg en steekt vervolgens zijn huis in brand. Zijn vrouw Babette en hun kinderen weten ternauwernood te ontsnappen, hijzelf komt te overlijden. Hun vriendenclub is geschokt en verbijsterd. Maar wanneer hun vriendin Karin Babette en haar kinderen opvangt, komt zij spoedig tot de ontdekking dat de onderlinge vriendschappen binnen hun eetclub niet zo onvoorwaardelijk zijn als ze eerst leken. Wanneer andere vriendinnen bij onwaarschijnlijke ongelukken betrokken raken, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat er meerdere personen zijn die belang hebben gehad bij de dood van Evert...
SHARE:
Next PostNieuwere post Previous PostOudere post Homepage

0 comments:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...