Het Huwelijkspact


Jake en Alice zijn dol op elkaar en pas getrouwd.

Dan krijgen ze de mogelijkheid om deel te nemen aan The Pact. Het pact bestaat uit een groep mensen die zich er voor in zet dat huwelijken slagen.

Jake en Alice zijn geïntrigeerd en besluiten mee te doen.

Maar dan blijkt dat ze voor iets getekend hebben dat ze eigenlijk niet willen....

Het Huwelijkspact


The Pact blijkt namelijk een soort enge sekte. Ze worden in de gaten gehouden, en als de mensen van het pact vinden dat ze zich niet goed aan de regels houden worden ze meegenomen en in een gevangenis gezet. Daar krijgen ze gesprekken, en is het de bedoeling dat ze zich verbeteren.

Het Huwelijkspact is best een dik boek, en toch is de plot eigenlijk best dun! Veel meer dan bovenstaande kan ik er niet over zeggen. Want dat is zo'n beetje het verhaal.


Mijn conclusie over Het Huwelijkspact


Het Huwelijkspact leek me een heel leuk boek. Ik begon daarom met hoge verwachtingen. Maar meteen aan het begin had ik al moeite om in het verhaal te komen. Toen dat eenmaal beter ging, werd het vervolgens alsnog weer saai.

Ik vond de relatie tussen Jake en Alice vaak niet consequent en soms ongeloofwaardig.

Het leukst aan het hele boek vond ik de feitjes over het huwelijk.

Al met al geef ik dit boek een 5. Ik vind het geen aanrader.

Praktische informatie over het Huwelijkspact


Het Huwelijkspact kost 19,95 bij bol.com. Dat vind ik te duur voor dit verhaal.
( Hide )

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Vink dan rechtsonder 'Melding sturen' aan.

© all rights reserved
made with by templateszoo