The hating game van Sally Thorne


The hating game van Sally Thorne is wat je noemt een romantisch verhaal over een kantoorliefde.

The hating game: het verhaal


Lucy Hutton en Joshua Templeman werken allebei bij dezelfde uitgeverij. Maar ze hebben de pest aan elkaar. Elke dag proberen ze de ander te intimideren door bijvoorbeeld naar elkaar te staren. Lucy probeert altijd tegen iedereen aardig te zijn, terwijl het Joshua niets kan schelen wat mensen van hem vinden: als het werk maar op tijd afkomt en goed gedaan wordt. Hij vindt dat Lucy over zich heen laat lopen. Dan dient zich de kans op een promotie aan, en zowel Lucy als Joshua willen die functie graag hebben. Het is zelfs zo voor Lucy, dat als Joshua de baan krijgt, Lucy ontslag wil nemen.

The hating game: van haat naar liefde


Er is een dunne lijn tussen haat en liefde, dat blijkt wel in The hating game. Onverschilligheid is veel erger dan haat wat dat betreft. Want onder al die wederzijdse haat blijkt een grote aantrekkingskracht schuil te gaan.

The hating game bevat wel wat 'mature content' maar het valt allemaal nog wel mee.

Mijn conclusie over The hating game


In eerste instantie vond ik The hating game best een leuk boek. Het deed me hier en daar een beetje aan Shopaholic van Sophie Kinsella denken. Maar naarmate ik verder las begon ik het toch wat saai te vinden, en vond ik Lucy irritant worden.

The hating game is best een aardig boek, maar niet geweldig. Ik geef het een 6,5.

Praktische informatie over The hating game


The hating game is voor 13,99 te koop op bol.com. Je vindt daar ook een inkijkexemplaar. Zelf vind ik 13,99 vrij veel voor dit boek.Geen opmerkingen

Een reactie posten

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Vink dan rechtsonder 'Melding sturen' aan.

© all rights reserved
made with by templateszoo