Boodschappen zonder leesbril


Boeken van Sylvia Witteman reserveer ik klakkeloos bij de bibliotheek, want ik vind haar columns vrijwel altijd leuk. Dus toen ik de titel Boodschappen zonder leesbril voorbij zag komen in de lijst met Aanwinsten van de bibliotheek reserveerde ik die meteen.

En inderdaad, net als alle andere gebundelde columns is ook Boodschappen zonder leesbril weer leuk.

Het fijne aan Sylvia Witteman vind ik dat ze niet in die irritante koketterie, kijk mij toch eens een loedermoeder zijn!, van veel andere vrouwelijke columnisten vervalt.


Boodschappen zonder leesbril


In boodschappen zonder leesbril schrijft Sylvia Witteman in Simon Carmiggelt achtige stijl over het leven in Amsterdam. Haar columns zijn een combinatie van observaties, reacties op het nieuws en andere overpeinzingen. 


Praktische informatie over Boodschappen zonder leesbril


Boodschappen zonder leesbril is voor 15,- te koop bij bol.com


Geen opmerkingen

Een reactie posten

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe reacties? Vink dan rechtsonder 'Melding sturen' aan.

© all rights reserved
made with by templateszoo